Ved udgangen af december stopper vi med at drive Café Agnes H. Indtil da holder vi åbent som sædvanligt fredage, lørdage og søndage for Take Away. Om kort tid holder vi også åbent lørdage og søndage i dagstimerne, hvor det bliver muligt at købe lækre julegaver og små delikatesser fra Café Agnes H.

En stor tak til alle jer dejlige og inspirerende mennesker, som vi har mødt i Café Agnes H gennem de 5 år, vi nu har drevet stedet. Tak for den store opbakning og interesse og ikke mindst jeres bidrag til det fællesskab, som er opstået omkring Café Agnes H.

RARTSTED.DK

KARTOFFELAVLERENS GÅRD I VITTRUP

Vi har længe haft lyst til at have vores eget sted og da fremtidsplanerne for Anexet og Café Agnes H blev diskuteret i januar inden Corona blev det klart, at vi skal rykke videre nu.

Sammen med Stephens søster Lotte har vi derfor købt kartoffelavlerens gård i den lille landsby Vittrup, som ligger mellem Løkken og Lønstrup. Her er 3 km til stranden og Vesterhavet og det meget omtalte fyrtårn i Rubjerg Knude ligger i cykelafstand. Gårdens stuehus er på knap 500 m2 og længer og stalde på 800 m2. Til ejendommen hører 8000 m2 jord. Husets 1. sal har 10 værelser, som om sommeren kan lejes af venner og venners venner.

Gårdens længer har masser af plads, som skal bruges til sjove og inspirerende projekter. Vi tænker at bygge videre på interessen for fællesskaber omkring mad og kunst og produktion og forestiller os at leje værelser ud til sommergæster og skrivende folk, som har brug for ro og fokus. På længere sigt vil vi opbygge en slags madlaboratorium, hvor vi samarbejder med kreative kokke, udviklere og forskere om det overordnede mål at leve mere grønt og bæredygtigt på alle tænkelige måder.

Vi har først og fremmest lyst til at have vores eget sted, hvor vi kan tilrettelægge kurser, tilbyde udlejning af lokaler til kurser og seminarer med mulighed for Thomas´ gode forplejning, udvikle nye retter og produkter med bærende fokus på den vegetariske del, dyrke økologiske grøntsager, urter, bær og frugt og se, hvad der kan komme ud af det. Vi kommer også til at tilbyde vegetarisk madlavning til kurser og retreats på forskellige locations rundt i landet.

TILMELD DIG MAILINGLISTEN

Vi er allerede godt i gang med forbedringer af huset og haven og jorden. Hvis du har lyst til at følge projektet, kan du tilmelde dig vores mailingliste her: https://rartsted.dk/

Vi sender billeder og beskrivelser af nye idéer og tiltag en gang om måneden.

Kærlig hilsen

Thomas og Stephen