Vi har lækre nye retter på menuen – også for vegetarer.

Her er Café Agnes H´s menu for Take Away den 4., 5. & 6. december:

OBS! Vi har kun et begrænset antal Ugens Special, som er konfiteret andelår. Hvis du skal til Jazzy Christmas Concerts med Vini Iuel lørdag eller søndag i Anexet er det muligt at spise vores Take Away i Rustikken, hvor du også kan købe drikkevarer. Du får udleveret tallerken, bestik og serviet sammen med maden.

Ugens Special

Agnes H´s lækre hjemmelavet konfiteret andelår. Serveres lunt med saltbagte ovnkartofler med øko mandel drys blandet med krydderurter, appelsin- og portvinssky sky samt hjemmelavet tranebær relish med øko appelsin og æbler fra Lundsgaard.

Ugens Vegetar Special

Agnes H´s hjemmelavede aubergine deller med pecorino ost og lækker øko sauce på tomat med krydderurter fra haven. Serveres med saltbagte ovnkartofler med øko mandel drys blandet med krydderurter. Vi anbefaler at tilkøbe Ugens Special Tilbehør, Agnes H´s hjemmesyltet fennikel vendt med friskhakket bredbladet persille.

Ugens Special Tilbehør

Agnes H´s hjemmesyltet fennikel vendt med friskhakket bredbladet persille.

Ugens Salat

Sprød salat med øko grønkål, bagte kryddertomater og artiskokker vendt i dressing på æblecider vinaigrette. Toppet med letristede valnødder.

Ugens Dessert

Agnes H´s hjemmelavede luftige risalamande med økomandler og kirsebær topping.

Du kan forudbestille din middag her: https://www.cafeagnesh.dk/takeaway/

Vi glæder os til at se jer.