Vi har lækre nye retter på menuen – også for vegetarer.

Her er Café Agnes H´s menu for Take Away & Udendørs Spisning den 18., 19. & 20 september:

Ugens Special

Agnes H´s Boeuf Stroganoff med rød peberfrugt, svampe og varme krydderier. Serveret med hjemmelavet bagt kartoffelmos, grillet spidskål og friske krydderurter. Vi anbefaler at tilkøbe Ugens Special Tilbehør, Zucchini Pickles, som passer perfekt til retten.

Ugens Vegetar Special

Agnes H´s mildt krydrede kikærtegryde med aubergine og spinat. Serveret med hjemmelavet bagt kartoffelmos, grillet spidskål og friske krydderurter. Vi anbefaler at tilkøbe Ugens Special Tilbehør, Zucchini Pickles, som passer perfekt til retten.

Ugens Special Tilbehør

Hjemmelavet Zucchini Pickles på øko æblecider eddike med sennepsfrø og gurkemeje. Lavet på øko zucchinier fra www.fridalund.dk Passer perfekt til Ugens Special og Ugens Vegetar Special

Ugens Salat

Sprød salat med revet rødbede, spinat, frisk peberrod og bagt butternut squash. Vendt i lime og balsamico glace og toppet med ristede græskarkerner.

Ugens Dessert

Agnes H´s lækre hjemmelavede pære crumble med crunch og øko mandler. Toppet med luftig og let syrlig kardemomme skum.

Du kan forudbestille din middag her: https://www.cafeagnesh.dk/takeaway/

Vi glæder os til at se jer.