VI HAR ALT UDSOLGT TIL FREDAGS FOLKEKØKKEN DEN 26. APRIL. VI HAR STADIG PLADSER TIL FREDAGS FOLKEKØKKEN DEN 3. MAJ FRA KL. 17.30

På fredag har vi lækre italiensk inspirerede retter på menuen:

Hovedret 150 kr.: Citron rosmarin marineret unghanebryst serveret med grillede grønne asparges

Sprød salat med spidskål og ristede hasselnødder vendt i gurkemeje-kokos dressing og drysset med jomfru i det grønne

Grøn salat med bagte tomater og fennikel vendt i frisk æblecider vinaigrette

Kartofler bagt med salt med urter fra Lundsgaard og et stænk hjemmelavet krydder eddike

Citron urtecreme

Hjemmebagt focaccia brød med oliven

Dessert 30 kr: Agnes H´s hjemmelavede Panna Cotta med hindbær gélé og friske bær

Fredags Folkekøkken den 26. april med italiensk inspirerede retter på menuen

BESTIL PLADS
Café Agnes H´s fredags Folkekøkken har et begrænset antal pladser og vi har ofte fuldt hus. Derfor er det en god idé at reservere plads.

Klik her for at bestille plads: https://www.cafeagnesh.dk/reservationer/

Du kan også bestille plads på mail: cafeagnesh@anexet.dk eller gennem bestillings formularen på forsiden af www.cafeagnesh.dk

Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, kan du ringe til Thomas på telefon 60776031

BETALING 

I Café Agnes H kan du betale med MobilePay eller kontanter.

HJÆLPSOMME GÆSTER

Café Agnes H er et spisefællesskab og derfor mindre formelt end en restaurant. Vi har ingen servering ved bordene og er glade for gæster, som letter oprydningen ved at stille brugt service, bestik og glas på vores dertil egnede rullevogn i lokalet

MENUER

Vi laver asiatisk, dansk og europæisk mad og gør os umage for at variere udbuddet. Vi giver maden et personligt præg og bruger så mange økologiske ingredienser som muligt. Maden er ofte aromatisk, men ikke stærk. Nogle gæster er vilde med chili og til dem står der et glas med hjemmelavet chiliolie på chilier dyrket på Lundsgaard, som man selv kan dosere.

VEGETARER

Vores salater, brød og tilbehør skal være interessant nok til at kødretterne kan betragtes som tilbehør. Vi laver interessant mad til vegetarer og gør en indsats for konstant at udvikle på vores vegetar retter. Vi vil gerne vide på forhånd, om du er vegetar, du kan skrive det i bestillingsformularen, når du bestiller plads.

DESSERTER

Agnes H´s desserter er hjemmelavede og serveres ofte i glas. Vi er glade for citronfromage, chokolademousse, gammeldags æblekage med flødeskum, trifli, hjemmelavet is m.v. I desserterne bruger vi ofte lokale råvarer fra Lundsgaard og omegn.

DRIKKEVARER

Vi har et lille, men godt udvalg af vine til rimelige priser. Vi sælger kun vine, som vi selv kan lide og det samme gælder for et varierende udbud af special øl. Vi sælger også cremant, fadøl, sodavand og most.

Husets rød-, hvid- eller rosévin koster 200 kr. pr. flaske. Andre vine koster 260 eller 300 kr.

KAFFE

Du kan selvfølgelig købe en god kop økologisk kaffe i Café Agnes H. Vi serverer filterkaffe, latte, cortado og cappuccino.

THE

Vælg mellem Earl Grey, grøn Bancha the eller Tiger Mint urte the.

SÆRLIGT

Priser for mad i Café Agnes H´s Folkekøkken er et særligt tilbud, som kun gælder på fredage. Priser for spisning i forbindelse med selskaber og andre arrangementer i Anexet ved Lundsgaard Gods varierer.

Vi glæder os til at se jer

Café Agnes H

Anexet ved Lundsgaard Gods

Lundsgårdsvej 15

5300 Kerteminde

Telefon 60776031