På grund af et længe planlagt privat selskab fredag den 17. maj afholder vi næste Fredags Folkekøkken den 24. maj fra kl. 17.30.

Se menuen her:

FREDAGS FOLKEKØKKEN I CAFÉ AGNES H DEN 24. MAJ FRA KL. 17:30

Vi har lækre thai inspirerede retter på menuen:

Hovedret 150 kr.: Rød thai karry med oksekød, cremet kokos, små auberginer og asiatiske urter

Blandet grøn salat med rød peber, lychee og friske peberkorn vendt i aromatisk sesam dressing

Sprød salat med tomater, squash og grønne asparges vendt i orange kokos dressing

Dampede jasmin ris

Hjemmebagt focaccia brød med citron

Dessert 30 kr: Agnes H´s hjemmelavede citron ingefær crumble

BESTIL PLADS
Café Agnes H´s fredags Folkekøkken har et begrænset antal pladser og vi har ofte fuldt hus. Derfor er det en god idé at reservere plads.

Klik her for at bestille plads:
https://www.cafeagnesh.dk/reservationer/

Har du spørgsmål til din reservation, kan du ringe til Thomas på telefon 60776031

BETALING 

I Café Agnes H kan du betale med MobilePay eller kontanter.

KONCEPTET

Når du ankommer bedes du melde din ankomst og bestille drikkevarer, som du får med ned til bordet fra baren. Derefter tager du for dig af tilbehør fra buffeten og får udleveret hovedretten af personalet ved bardisken. Hvis du vil have dessert, kan du hente den ved disken. Regningen betales til sidst.

HJÆLPSOMME GÆSTER

Café Agnes H er et spisefællesskab og derfor mindre formelt end en restaurant. Vi har ingen servering ved bordene og beder vores gæster om at lette oprydningen ved at stille brugt service, bestik og glas på vores dertil egnede rullevogn i lokalet

MENUER

Vi laver asiatisk, dansk og europæisk mad og gør os umage for at variere udbuddet. Vi giver maden et personligt præg og bruger så mange økologiske ingredienser som muligt. Maden er ofte aromatisk, men ikke stærk. Nogle gæster er vilde med chili og til dem står der et glas med hjemmelavet chiliolie på chilier dyrket på Lundsgaard, som man selv kan dosere.

VEGETARER

Vores salater, brød og tilbehør skal være interessant nok til at kødretterne kan betragtes som tilbehør. Vi laver interessant mad til vegetarer og gør en indsats for konstant at udvikle på vores vegetar retter. Vi vil gerne vide på forhånd, om du er vegetar, du kan skrive det i bestillingsformularen, når du bestiller plads.

DESSERTER

Agnes H´s desserter er hjemmelavede og serveres ofte i glas. Vi er glade for citronfromage, chokolademousse, gammeldags æblekage med flødeskum, trifli, hjemmelavet is m.v. I desserterne bruger vi ofte lokale råvarer fra Lundsgaard og omegn.

DRIKKEVARER

Vi har et lille, men godt udvalg af vine til rimelige priser. Vi sælger kun vine, som vi selv kan lide og det samme gælder for et varierende udbud af special øl. Vi sælger også cremant, fadøl, sodavand og most.

Husets rød-, hvid- eller rosévin koster 200 kr. pr. flaske. Andre vine koster 260 eller 300 kr.

KAFFE

Du kan selvfølgelig købe en god kop økologisk kaffe i Café Agnes H. Vi serverer filterkaffe, latte, cortado og cappuccino.

THE

Vælg mellem Earl Grey, grøn Bancha the eller Tiger Mint urte the.

SÆRLIGT

Priser for mad i Café Agnes H´s Folkekøkken er et særligt tilbud, som kun gælder på fredage. Priser for spisning i forbindelse med selskaber og andre arrangementer i Anexet ved Lundsgaard Gods varierer.

Vi glæder os til at se jer

Café Agnes H

Anexet ved Lundsgaard Gods

Lundsgårdsvej 15

5300 Kerteminde

Telefon 60776031