Café Agnes H åbnede tirsdag den 21. maj en ny udstilling med malerier af Søren Østergaard. Caféen var fyldt med glade gæster, som fik mulighed for at hilse på Søren Østergaard og for at købe originale værker, plakater, postkort og signerede art prints. Udstillingen hænger i Café Agnes H frem til september og du er velkommen til at kigge forbi.

Mød Søren Østergaard og se hans malerier i Café Agnes H tirsdag den 21. maj kl. 16 – 18

Søren Østergaard er for tiden aktuel med Zirkus Nemos store 20-års jubilæumsshow, som han turnerer land og rige rundt med.

De fleste danskere kender efterhånden Smadremanden, Bager-Jørgen og Målermanden. Men vidste du, at instruktøren, skuespilleren, komikeren og cirkusdirektøren Søren Østergaard i sin sparsomme fritid maler finurlige motiver på lærred?

Værktitler som ”Ud Kom Den”, ”Nu Kom Bussen”, ”Par Snyder Mand” og ”For Tidlig Afgang” er betegnende for den overordnede stemning i Søren Østergaards malerier.

Figurerne er kantede og befinder sig ofte i pudsige situationer, motiverne har masser af glæde og energi og fremstilles – som sædvanligt – med kærlig Østergaardsk humor i store mængder.

Udstillingen kan opleves frem til september 2019.