Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.


Nye kurser på programmet

Den 23. og 24. juli 2019 afholder vi to separate endags kurser, hvor du kan lære at lave lækre grillpølser, som passer lige til din smag.

Du vil blive undervist af et erfarent team bestående af tidligere slagtermester Anders og Thomas fra Café Agnes H.

Læs mere her:
https://www.cafeagnesh.dk/kurser/

Lær at lave lækre grillpølser på to kurser i Café Agnes H den 23. eller 24. juli 2019

UDSTILLING MED VÆRKER AF FLEMMING QUIST MØLLER I CAFÉ AGNES H

I Café Agnes H kan du for tiden se en fin udstilling med værker af Flemming Quist Møller i Café Agnes H og i Anexets entré. Du kan også købe originale værker, signerede art prints, bøger, puslespil m.v. i Café Agnes H.

Har du set tegnefilmen Bennys Badekar, læst bøger eller set teater om Cykelmyggen Egon, Dansemyggen Dagmar, Jungledyret Hugo eller Snuden?

Så kender du allerede en del til tankegangen hos den finurlige multikunstner bag de elskede figurer, Flemming Quist Møller. Han forlod i sin ungdom gymnasiet for at bruge tiden på at male, tegne og spille musik. Siden da har Flemming Quist Møller produceret kunst, musik, bøger, film, teater, radio, tv, malebøger og meget mere.

Flemming Quist Møllers kunst bliver løbende udstillet på gallerier og museer over hele landet og senest har Storm P museet på Frederiksberg vist en stor retrospektiv udstilling med billeder fra Flemmings farverige univers til glæde for tusindvis af besøgende.

KOKKESKOLE OPHOLD

Vidste du, at Café Agnes H´s bestyrer, kok og kagemester Thomas Kurek har været på kokkeskole i Seoul i Sydkorea og også hos den berømte hotelkæde Six Senses i Vietnam? Han har også deltaget i et forløb på en thailandsk kokkeskole og kurser i Italien i løbet af vinteren i år.

Thomas har blandt andet også undervist køkkenet på Kunsthøjskolen i Holbæk i asiatisk vegetar madlavning.

Vi glæder os til at præsentere dig for nye smagsoplevelser og inspirerede retter.