Lige nu har vi ekstra meget gang i køkkenet i Café Agnes H. Vi er i fuld gang med at lave ugens specials og har også kastet os over produktion af lækkert tilbehør, som du kan bestille sammen med din take away. Køkkenet er åbent for afhentning af Take Away fredage og lørdage kl. 17-20 samt søndage kl. 17.00-19.30.

Pris per bæger med hjemmelavet tilbehør er 15 kr.

Bestil din take away og tilbehør her: https://www.cafeagnesh.dk/takeaway/

Forberedelser af lækkert tilbehør til Take Away retterne fra Café Agnes H

HJEMMELAVET TRANEBÆR RELISH med øko appelsin, æble og frisk ingefær. Passer perfekt til Ugens Special samt Ugens Special Vegetar.

CHILI MAYO i Café Agnes H´s version er selvfølgelig hjemmerørt og tilsat et skud af vores egen hjemmelavede chili sauce.

HOT CHILI SAUCE laver vi på masser af frisk chili, krydderier og tomat. Denne chili er tænkt til gæster, som er trænede i stærk mad.

SØD CHILI SAUCE er bedst, når den er hjemmelavet. Den smager virkelig godt for eksempel med vores hjemmelavede vietnamesiske forårsruller. Den er også god sammen med vores thai curries.

TERIYAKI SAUCE skal laves fra bunden. Saucen smager dejligt både med tempura rejer, salater, brød og selvfølgelig også med stegte kartofler eller vores japanske pandekager, okonomiyake. Smagen er mild og let sød.

MANGO CHUTNEY er lækkert sammen med både karryretter og stegte retter. Vores chutney er lavet helt fra bunden af frisk mango tilsat milde krydderier, limesaft og eddike og efterfølgende sødet helt tilpas.

Velbekomme!