Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Henning Severin Pedersen maler i sit atelier

NYE UDSTILLINGER

Når vi til foråret 2021 åbner vores nye sted i Vittrup mellem Løkken og Lønstrup kommer vi igen til at arrangere udstillinger. Kerteminde kunstneren Henning Severin Pedersen er en af de kunstnere, vi kommer til at udstille på www.rartsted.dk

MADLAVNINGSKURSER

Vi har afholdt flere éndags madlavnings kurser med succes. Deltagerne kunne på flere kurser blandt andet lære at lave sushi og på andre kurser har det været muligt at lære at lave sine egne grillpølser af lækre råvarer. Interessen for vores kurser har været stor og i forbindelse med, at vi starter vores nye sted rartsted.dk til foråret 2021, planlægger vi flere kurser, mange af dem med fokus på vegetarisk madlavning og lækre råvarer.

Éndags madlanings kurser i Café Agnes H

KOKKESKOLE OPHOLD

Vidste du, at Café Agnes H´s bestyrer, kok og kagemester Thomas Kurek har været på kokkeskole i Seoul i Sydkorea og også hos den berømte hotelkæde Six Senses i Vietnam? Han har også deltaget i et forløb på en thailandsk kokkeskole og madlavningskurser i Italien.

Thomas har blandt andet også undervist køkkenet på Kunsthøjskolen i Holbæk i asiatisk vegetar madlavning.

Vi glæder os til at præsentere dig for nye smagsoplevelser og inspirerede retter.