ÅBNINGSTIDER FORÅR 2020

TAK FOR I ÅR – GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!

Stor tak til alle jer dejlige gæster i Café Agnes H, det har været en fornøjelse at se jer til Fredags Folkekøkken, High Tea, Lørdags Middage, Brunch, Gastro Week Middage, ferniseringer, koncerter, Juledage, Portvinssmagning, Ginsmagning, pølsekurser, julebanko og middag og alle de andre arrangementer, som vi har haft i Café Agnes H og Anexet i 2019.

FREDAGS FOLKEKØKKEN

Kl. 17.30 – 22.00 til Fredags Folkekøkken afholdes hver fredag fra kl. 17.30. Vi serverer mad fra kl. 17.30. Køkkenet lukker kl. 21 og vi lukker caféen, når de sidste gæster tager hjem.

I 2020 lægger vi ud med første Fredags Folkekøkken den 14. februar, Derefter afholder vi Folkekøkken hver fredag året rundt. Du kan allerede nu bestille plads til Fredags Folkekøkken i 2020 her på siden.

3-RETTERS ITALIENSK MIDDAG

22. februar kan du komme med til Tre-retters italiensk middag i Café Agnes H. Vi har rørtlakserillette, saltimbocca, lækre salater og tilbehør samt Agnes H´s panna cotta med rabarber topping på menuen. Du kan læse mere om menuen og bestille plads her: https://nembillet.dk/58197/Caf_Agnes_H

POP-UP ARRANGEMENTER I CAFÉ AGNES H

Hold øje med vores pop-up arrangementer her på siden og på Facebook. Vi afholder blandt andet vores populære High Tea på udvalgte søndage, Lørdags Middage om sommeren og det er ofte muligt at spise middag i Café Agnes H inden koncerter i Anexets Store Sal.

ARRANGEMENTER I ANEXET

Café Agnes H er åben i forbindelse med arrangementer i Kulturhus Anexet ved Lundsgaard Gods. Hold øje med de mange koncerter, foredrag, udstillinger m.v. på Anexets hjemmeside anexet.dkO