NYT I CAFÉ AGNES H I 2017

Vi arbejder løbende med at udvikle nye tilbud til vores gæster. Her på siden kan du læse om nye tiltag og arrangementer i Café Agnes H.

JULEMIDDAGE I CAFÉ AGNES H

Har du for eksempel læst om vores Julemiddage den 25. november og den 16. december i Café Agnes H? Vi sammensætter en lækker juleinspireret menu på sædvanlig Agnes H manér med inspiration fra alverdens køkkener og lækre ingredienser med fokus på bæredygtighed og økologi.

Julemiddagene i Café Agnes H er en god mulighed for at spise med venner, familie, kæreste eller kolleger i uformel og afslappet stemning.

JULE HIGH TEA

Den 17. december fra kl. 14.30 kan du komme til Jule High Tea i Café Agnes H. Buffeten vil bugne med alverdens salte og søde jule delikatesser, du kan smage Agnes H´s gyldne luksus gløgg og læne dig tilbage og nyde den gode stemning. Læs mere om vores High Tea arrangementer på forsiden.

SUSHI KURSER I EFTERÅRET

Efter at have opnået stor succes med vores Sushi kurser i samarbejde med Bar´ Sushi kører vi nu videre med endnu to hold Sushi kurser. Læs mere om kurserne på forsiden.

KOKKESKOLE OPHOLD

Vidste du, at Café Agnes H´s leder, kok og kagemester Thomas Kurek har været på kokkeskole i Seoul i Sydkorea og også hos den berømte hotelkæde Six Senses i Vietnam? Han planlægger endnu et forløb på en asiatisk kokkeskole og du kan læse mere her på siden løbende.

Thomas har blandt andet også undervist køkkenet på Kunsthøjskolen i Holbæk i asiatisk vegetar madlavning.

Vi glæder os til at præsentere dig for nye smagsoplevelser og inspirerede retter.