NYT I CAFÉ AGNES H

NYT I CAFÉ AGNES H

Vi arbejder løbende med at udvikle nye tilbud til vores gæster. Her på siden kan du læse om nye tiltag og arrangementer i Café Agnes H.

GASTRO WEEK – 3-retters italiensk menu i Café Agnes H lørdag den 16. februar 2019 fra kl. 17.30

I samarbejde med Gastro Week tilbyder vi en særlig italiensk inspireret menu bestående af:

Forret: Pasta Salmone, hjemmelavet pasta med vodkaflamberet laksesauce

Hovedret: Saltimbocca, kalvescnitzel, lufttørret italiensk skinke og salvie med hvidvins sauce, caprese salat med tomat, mozarella ost og frisk basilikum, sprød salat med grillet artiskok og bønner, saltbagte kartofler med hjemmelavet urtesalt

Dessert: Café Agnes H´s hjemmelavede Panna Cotta med hindbær gelé

Prisen er 260 kr. inkl. gebyr. Du kan købe billet ved at klikke på linket nedenfor.

https://nembillet.dk/47829/Caf_Agnes_H

Begrænset antal pladser.

Vi glæder os til at se jer.

UDSTILLING MED VÆRKER AF FLEMMING QUIST MØLLER I CAFÉ AGNES H

I Café Agnes H kan du for tiden se en fin udstilling med værker af Flemming Quist Møller i Café Agnes H og i Anexets entré. Du kan også købe originale værker, signerede art prints, bøger, puslespil m.v. i Café Agnes H.

Har du set tegnefilmen Bennys Badekar, læst bøger eller set teater om Cykelmyggen Egon, Dansemyggen Dagmar, Jungledyret Hugo eller Snuden?

Så kender du allerede en del til tankegangen hos den finurlige multikunstner bag de elskede figurer, Flemming Quist Møller. Han forlod i sin ungdom gymnasiet for at bruge tiden på at male, tegne og spille musik. Siden da har Flemming Quist Møller produceret kunst, musik, bøger, film, teater, radio, tv, malebøger og meget mere.

Flemming Quist Møllers kunst bliver løbende udstillet på gallerier og museer over hele landet og senest har Storm P museet på Frederiksberg vist en stor retrospektiv udstilling med billeder fra Flemmings farverige univers til glæde for tusindvis af besøgende.

KOKKESKOLE OPHOLD

Vidste du, at Café Agnes H´s leder, kok og kagemester Thomas Kurek har været på kokkeskole i Seoul i Sydkorea og også hos den berømte hotelkæde Six Senses i Vietnam? Han har også deltaget i endnu et forløb på en femstjernet thailandsk kokkeskole og planlægger yderligere kurser i Italien i løbet af vinteren.

Thomas har blandt andet også undervist køkkenet på Kunsthøjskolen i Holbæk i asiatisk vegetar madlavning.

Vi glæder os til at præsentere dig for nye smagsoplevelser og inspirerede retter.