NYT I CAFÉ AGNES H I 2018

Vi arbejder løbende med at udvikle nye tilbud til vores gæster. Her på siden kan du læse om nye tiltag og arrangementer i Café Agnes H.

MIDDAG MED FLEMMING QUIST MØLLER I CAFÈ AGNES H 3. MARTS 2018

Den 3. marts 2018 kl. 17.30 kan du spise middag i Café Agnes H og høre Flemming Quist Møller fortælle om sit spændende liv og arbejde. Han er ophavsmand til Bennys Badekar, Cykelmyggen Egon og en række andre dejlige figurer. Læs mere på forsiden.

FLEMMING QUIST MØLLER FOR BØRN 4. MARTS 2018

Den 4. marts kl. 12 kan børn og voksne bygge deres egen burger og få en god oplevelse med Flemming Quist Møller, som giver tegnetricks til børnene og fortæller om Cykelmyggen Egon, Bennys Badekar m.fl. Flemming giver også et nummer eller to på tromme. Læs mere på forsiden.

HIGH TEA

Den 18. marts 2018 fra kl. 14.30 kan du komme til Søndags High Tea i Café Agnes H. Buffeten vil bugne med alverdens salte og søde delikatesser, du kan smage Agnes H´s hjemmebagte delikatesser og læne dig tilbage og nyde den gode stemning. Læs mere om vores High Tea arrangementer på forsiden.

SUSHI KURSER TIL FORÅRET 2018

Efter at have opnået stor succes med vores Sushi kurser i samarbejde med Bar´ Sushi kører vi nu videre med endnu en række Sushi kurser. Datoerne for de nye kurser bliver annonceret her på siden til februar 2018.

KOKKESKOLE OPHOLD

Vidste du, at Café Agnes H´s leder, kok og kagemester Thomas Kurek har været på kokkeskole i Seoul i Sydkorea og også hos den berømte hotelkæde Six Senses i Vietnam? Han planlægger endnu et forløb på en asiatisk kokkeskole og du kan læse mere her på siden løbende.

Thomas har blandt andet også undervist køkkenet på Kunsthøjskolen i Holbæk i asiatisk vegetar madlavning.

Vi glæder os til at præsentere dig for nye smagsoplevelser og inspirerede retter.