MIDDAG MED FLEMMING QUIST MØLLER I CAFÈ AGNES H 3. MARTS 2018

Den 3. marts 2018 kl. 17.30 kan du spise middag i Café Agnes H og høre Flemming Quist Møller fortælle om sit spændende liv og arbejde. Han er ophavsmand til Bennys Badekar, Cykelmyggen Egon og en række andre dejlige figurer. Flemming er også jazzmusiker og giver et nummer eller to i løbet af aftenen.

Pris per person inklusive hovedret og dessert kr. 240

Vi har et begrænset antal pladser. Du kan bestille plads ved at udfylde formularen under “Bestil plads i Café Agnes H” på forsiden.

Vi glæder os til at se jer.

Om Flemming Quist Møller:

Flemming Quist Møllers værker har skabt stor glæde hos både børn og voksne gennem et halvt århundrede. Quist Møller har siden ungdommen arbejdet som både tegner, forfatter, filmskaber og musiker og er sin helt egen. Han har med sine særegne tegnefilm og børnebøger opnået klassikerstatus og i år kan han fejre halvtredsåret for udgivelsen af sin debutbog, Cykelmyggen Egon. Figurer som Snuden, Minibillen og Benny med det berømmede badekar er alle opstået gennem en tur i Quist Møllers kringlede hjerne. Han har gennem tiden frit boltret sig i mange kunstneriske discipliner og det er der kommet både plakatkunst, akvareller, collager, grafiske tryk og film ud af.