Spis i Café Agnes H under Agnes Henningsen Festival 2018

Fredag den 16., lørdag den 17. & søndag den 18. november 2018

Café Agnes H tilbyder som sædvanlig Fredags Folkekøkken den 16. november fra kl. 17.30.

I forbindelse med Agnes Henningsen Festival den 16. – 18. november har caféen også åbent lørdag den 17. november kl. 11.00 – 22.00, hvor du kan spise frokost eller kaffe og kage.

Du kan også spise Lørdags Middag fra kl. 17.30 – se menuen længere nede

Søndag den 18. november holder Café Agnes H åbent for frokost og kaffe, the og kage fra kl. 11.00 til 16.00

 

Fredags Folkekøkken den 16. november fra kl. 17.30

Hovedret 130 kr.: Daube, provencalsk braiseret oksekød i vin med bacon, urter, oliven og rodfrugter tilberedt med økologisk oksekød fra Lundsgaard

Sprød grønkålssalat med tomat, feta og puy linser vendt i frisk vinaigrette

Rødkålssalat med ristede valnøddekerner, æbler og soltørrede tranebær vendt i cremet tahin dressing

Agnes H´s bagte kartoffelmos med urter

Hjemmebagt focaccia med rosmarin

Dessert 30 kr.: Agnes H´s gammeldags æblekage med økologiske æbler fra Lundsgaard

 

Lørdags Middag den 17. november fra kl. 17.30

Hovedret 130 kr.: Thai Panang Karry med kylling serveret i cremet kokos med østershatte, citrongræs, limeblade og asiatiske urter

Frisk mango salat med grøn papaya, rød peber og sorte bønner vendt i syrlig limedressing

Aromatisk nudelsalat med grønne bønner, squash og friske tomater vendt i misodressing

Dampet jasmin ris

Hjemmebagt focaccia

Dessert 30 kr.: Agnes H´s citronfromage med skum

 

Frokost lørdag den 16. og søndag den 17. november fra kl. 11.00 – 15.00

Der kan ikke reserveres plads til frokost

Frokost tallerken: kr. 100,-

Vælg mellem:

Teriyaki marineret unghane

Varmrøget laks

Agnes H´s vegetariske aubergine deller med svampe og pecorino ost

Frokost tallerken serveres med to slags salater og hjemmebagt økologisk brød

 

Suppe – serveres med hjemmebagt økologisk brød

Pris kr. 60

Vælg mellem:

Agnes H´s aromatiske thai kokossuppe med kylling, citrongræs, portobello svampe og asiatiske urter

Hjemmelavet gullash suppe med økologisk oksekød fra Lundsgaard, paprika, kartofler og urter toppet med creme fraiche og bredbladet persille

 

Grillet sandwich

Pris kr. 60,-

Vælg mellem:

Kylling, bacon, salat og karrycreme

Skinke, mozarella ost, salat og hjemmelavet grøn pesto

Vegetar: Aubergine deller, salat, hjemmelavet grøn pesto

 

Kaffe, the og hjemmebagt kage serveres hele dagen lørdag og søndag

Tilbud:

1 kop økologisk filterkaffe og 1 stykke kage:

Kr. 50