Lørdags Middag

NYT! FRA 1. JULI KAN DU OGSÅ SPISE LØRDAGS MIDDAG I CAFÉ AGNES H
En stor tak til vores mange glade gæster i  Café Agnes H´s Fredags Folkekøkken. I er grunden til, at vi længe har haft fulde huse om fredagen og derfor udvider vi nu med tilbud om Lørdags Middag.

Hver lørdag fra den 01. juli serverer vi fra kl. 17.30 en særligt sammensat menu med fokus på lækre råvarer og masser af tid til tilberedning. Som udgangspunkt er vegetarretter fra de asiatiske gadekøkkener i fokus, men overordnet mener vi, at der skal være plads til enhver gastronomisk præference og derfor vil der også være mulighed for at tilkøbe kød, fjerkræ eller fisk.

 

MENU DEN 1. JULI 2017 FRA KL. 17.30

Hovedret 130 kr.: Thai rød karry med kokos og smag af citrus, galanga, ingefær og thai urter med cherry tomater og svampe

Dampede jasmin ris med et twist af sesam

Stegte mungbønne pandekager toppet med spirer

Salat med strimlet papaya, grønne asparges, sommerkål og dressing med frisk limesirup

Sprød salat med soltørrede tomater og avocado vendt i syrlig vinaigrette dressing

Hjemmebagt økologisk brød

Dessert 30 kr.:

Agnes H´s hjemmelavede key lime mousse med skum

 

Lørdagens luns 80 kr.:

Teriyake marineret unghanebryst serveret på soya dampet sommerkål

 

Dagens drink 60 kr.:

Elderflower Fizz – kølig cremant med Agnes H´s hjemmelavede hyldeblomstsirup toppet med mynteblade

 

GODT NYT FOR VEGETARER – OG DERES KØDSPISENDE VENNER

Vores Lørdags Middag er ideel for både vegetarer og kødspisere. For 130 kr. får du en veltilberedt og fyldig vegetar ret og adgang til en lækker buffet med variationer af sprøde salater, husets chutneys, hjemmebagt økologisk brød og andet hjemmelavet tilbehør.

Kan du ikke undvære kød er det for 80 kr. muligt at tilkøbe lørdagens luns, der enten vil bestå af bøf, fjerkræ eller fisk. Dagens luns er nøje udvalgt fra producenter med fokus på dyrevelfærd og skal forudbestilles.

Det vil også være muligt at afslutte middagen med en af Café Agnes H´s lækre hjemmelavede desserter i glas for en pris af 30 kr.

DET ASIATISKE KØKKEN

I lande som Thailand, Sydkorea, Kina og Indien er der lang tradition for at tilberede vegetar retter, som smager af noget og er fyldigt og nærende på linje med kødretter. Når man som Café Agnes H´s kok Thomas Kurek godt kan lide at udfordre sig selv og har en forkærlighed for asiatiske retter, er det oplagt at kaste sig ud i det asiatiske vegetar køkken og give Café Agnes H´s gæster mulighed for nye smagsmæssige oplevelser.

Du vil altså hver lørdag som gæst i Café Agnes H til Lørdags Middag kunne spise dig mæt i veltilberedte vegetariske retter med masser af smag og inspiration fra hele verden, sprøde salater, hjemmebagt brød, chutneys og hjemmelavet chili olie og du kan være helt sikker på, at der er brugt masser af tid og nænsomhed på både udvælgelsen af råvarer og tilberedningen af maden.

KONCEPTET

Konceptet er enkelt – du henter selv din skål med hovedret ved disken og forsyner dig selv med salater pg tilbehør fra buffeten. For at kunne holde det lave prisniveau beder vi vores gæster om at sætte tallerkener, glas og bestik på anrettervognen efter middagen.

BESTIL PLADS

I Café Agnes H har vi et begrænset antal pladser, derfor kræver deltagelse i Café Agnes H´s Lørdags Middag at du bestiller plads. Vi vil samtidig med din bestilling også gerne vide, om du vil tilkøbe en lørdags luns.

Vi vil helst have reservationer gennem formularen på vores hjemmeside www.cafeagnesh.dk eller på mail til cafeagnesh@anexet.dk

Har du ikke mulighed for at tilmelde dig gennem formularen eller via mail kan du bestille plads ved at ringe til Thomas på telefon 60776031

Menuen for kommende Lørdags Middage vil være tilgængelig den forudgående mandag aften på www.cafeagnesh.dk og på www.facebook.com/anexet.lundsgaard

PRISER

Vegetarisk hovedret og buffet kr. 130 (børn under 12 spiser for 100 kr.)

Tilkøb af Lørdags Luns kr. 80

Dessert kr. 30

Vi glæder os til at se jer.