LØRDAGS MIDDAG

Vi afholder sidste Lørdags Middag i år den 16. september 2017. 

LØRDAGS MIDDAG I CAFÉ AGNES H DEN 16. SEPTEMBER FRA KL. 17.30
Vi har lækre italienske retter på menuen og du kan vælge, om du vil spise vegetarisk, vegansk eller om du vil supplere med lørdagens luns.

Lørdags Luns 80 kr.: Agnes H´s saltimbocca, stegt kalvescnitzel med parmaskine og salvie

MENU 130 kr.: Aubergine deller krydret med frisk basilikum serveret med aromatisk tomat sauce

Pommes duchesse, bagt hjemmerørt kartoffelmos med urter

Tomat og mozzarella serveret med salat vendt i balsamico vinaigrette

Blandet grøn salat med spinat, grønne asparges og stegte svampe vendt i frisk æblecider dressing

Hjemmebagt focaccia med rosmarin

Dessert 30 kr.: Agnes H´s hjemmelavede tiramisu

Dagens drink 60 kr.: Gin tonic med agurkeskiver og hjemmelavet tonic sirup

Café Agnes H´s retter er aromatiske og smager af noget, men er ikke stærke. Chili elskere kan selv dosere styrken ved at forsyne sig med vores hjemmelavede chili olie lavet på chilier fra Lundsgaard.

Til Café Agnes H´s Lørdags Middage har vi et begrænset antal pladser og derfor er det en god idé at reservere plads.

Vi vil helst have bestillinger på mail: cafeagnesh@anexet.dk eller gennem bestillings formularen på forsiden af www.cafeagnesh.dk

Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, kan du ringe til Thomas på telefon 60776031

I Café Agnes H kan du betale med MobilePay eller kontanter.

Vi glæder os til at se jer

 

BESTIL PLADS

Til Café Agnes H´s Lørdags Middage har vi et begrænset antal pladser og derfor er det en god idé at reservere plads.

Vi vil helst have bestillinger på mail: cafeagnesh@anexet.dk eller gennem bestillings formularen på forsiden af www.cafeagnesh.dk

Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, kan du ringe til Thomas på telefon 60776031

BETALING

I Café Agnes H kan du betale med MobilePay eller kontanter.

Vi glæder os til at se jer

GODT NYT FOR VEGETARER – OG DERES KØDSPISENDE VENNER

Vores Lørdags Middag er ideel for både vegetarer og kødspisere. For 130 kr. får du en veltilberedt og fyldig vegetar ret og adgang til en lækker buffet med variationer af sprøde salater, husets chutneys, hjemmebagt økologisk brød og andet hjemmelavet tilbehør.

Kan du ikke undvære kød er det for 80 kr. muligt at tilkøbe lørdagens luns, der enten vil bestå af bøf, fjerkræ eller fisk. Dagens luns er nøje udvalgt fra producenter med fokus på dyrevelfærd og skal forudbestilles.

Det vil også være muligt at afslutte middagen med en af Café Agnes H´s lækre hjemmelavede desserter i glas for en pris af 30 kr.

DE ASIATISKE GADEKØKKENER

I lande som Thailand, Sydkorea, Kina og Indien er der lang tradition for at tilberede vegetar retter, som smager af noget og er fyldigt og nærende på linje med kødretter. Når man som Café Agnes H´s kok Thomas Kurek godt kan lide at udfordre sig selv og har en forkærlighed for asiatiske retter, er det oplagt at kaste sig ud i det asiatiske vegetar køkken og give Café Agnes H´s gæster mulighed for nye smags oplevelser.

Du vil altså hver lørdag som gæst i Café Agnes H til Lørdags Middag kunne spise dig mæt i veltilberedte vegetariske retter med masser af smag og inspiration fra hele verden, sprøde salater, hjemmebagt brød, chutneys og hjemmelavet chili olie og du kan være helt sikker på, at der er brugt masser af tid og nænsomhed på både udvælgelsen af råvarer og tilberedningen af maden.

KONCEPTET

Konceptet er enkelt – du henter selv din skål med hovedret ved disken og forsyner dig selv med salater og tilbehør fra buffeten. For at kunne holde det lave prisniveau beder vi vores gæster om at sætte tallerkener, glas og bestik på anrettervognen efter middagen.

BESTIL PLADS

I Café Agnes H har vi et begrænset antal pladser, derfor kræver deltagelse i Café Agnes H´s Lørdags Middag at du bestiller plads. Vi vil samtidig med din bestilling også gerne vide, om du vil tilkøbe en lørdags luns.

Vi vil helst have reservationer gennem formularen på vores hjemmeside www.cafeagnesh.dk eller på mail til cafeagnesh@anexet.dk

Har du ikke mulighed for at tilmelde dig gennem formularen eller via mail kan du bestille plads ved at ringe til Thomas på telefon 60776031

Menuen for kommende Lørdags Middage vil være tilgængelig den forudgående mandag aften på www.cafeagnesh.dk og på www.facebook.com/anexet.lundsgaard

PRISER

Vegetarisk hovedret og buffet kr. 130 (børn under 12 spiser for 100 kr.)

Tilkøb af Lørdags Luns kr. 80

Dessert kr. 30