LÆS MERE OM SPISNING I CAFÉ AGNES H INDEN EFTERÅRETS MANGE KONCERTER I ANEXET

I forbindelse med efterårets mange koncerter vil det være muligt forinden at spise Folkekøkken Menu, brunch eller High Tea i Café Agnes H

Du kan bestille plads til Fredags Folkekøkken aftener ved at sende mail til Thomas på cafeagnesh@gmail.com eller ring på telefon 60776031

Brunch eller High Tea i forbindelse med koncerter i Anexet købes sammen med billet på www.anexet.dk

Se listen over koncerterne under billedet

15. september 2018

Folkekøkken i Café Agnes H fra kl. 17.30

Koncert kl. 20.00 med Bobo Moreno, Bo Stief & Ole Koch Hansen

International klasse præger trioen med sanger Bobo Moreno, pianist Ole Kock Hansen og bassist Bo Stief, som giver koncert i Anexet. Yderst velklingende og stemningsfuld musik for alle.

 

7. oktober 2018

Brunch i Café Agnes H fra kl. 11.00

Koncert kl. 13.00 med Carlos Malta & Thomas Clausen

Brasilien møder Danmark og Syden møder Norden i en musisk sammensmeltning, når den anerkendte fløjtenist Carlos Malta og den dygtige komponist Thomas Clausen spiller jazz i verdensklasse i Kulturhus Anexet.

 

28. oktober 2018

Brunch i Café Agnes H fra kl. 11.00

Koncert kl. 13.00 med Clarice Assad & Thomas Fonnesbæk

Den brasiliansk/amerikanske sangerinde, pianist og komponist Clarice Assad får følgeskab af det danske jazzunikum, bassist og komponist Thomas Fonnesbæk, når de giver koncert i Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde. Denne aften bliver fyldt med originale kompositioner og en del fra den brasilianske sangskat.

 

4. november 2018

High Tea i Café Agnes H fra kl. 14.30

Koncert kl 16.00 – A Tribute To Leonard Cohen

Thune Holm står i spidsen for et tribute-arrangement til den afdøde Leonard Cohen. Denne hyldestkoncert fejrer Cohen som den enestående sangskriver, han var.

 

11. november 2018

Brunch i Café Agnes H fra kl. 11

Koncert kl. 13.00 med Sofia Ribeiro Ribeiro & Juan Andrés Ospina

Den columbianske pianist Juan Andrés Ospina og den portugisiske sangerinde Sofia Ribeiro gæster Anexet ved Lundsgaard Gods med en koncertoplevelse i verdensklasse. Duoen er garanti for en medrivende og latininspireret musikalsk oplevelse i smukke og autentiske rammer

 

14. november 2018

2-retters middag i Café Agnes H fra kl. 18.00

Koncert kl 20.00: Jazzdag

Jazzmusikken hyldes, når Dansk Jazzmusikerforening afholder Jazzdag 2018 i Anexet. Der er lagt op til en aften med mange store jazz-oplevelser og heriblandt den canadiske basunist Alastair Kay, den efterspurgte Carl Winther Trio og Basic Big Band.

 

23. november 2018

Fredags Folkekøkken i Café Agnes H fra kl. 17.30

Koncert kl. 20.00 med Enrico Pieranunzi & Thomas Fonnesbæk

To eminente jazzmusikere Enrico Pieranunzi og Thomas Fonnesbæk giver koncert i Anexet. Her kan du opleve en superduo i verdensklasse, som på hvert deres instrument er i særklasse. Med duoens omfattende forståelse for musik og sjældentsete teknik er koncerten garanti for en fantastisk musikalsk oplevelse.

 

8. december 2018

2-retters julemiddag i Café Agnes H fra kl. 18

Koncert kl 20.00: Jazzy Christmas – Vini Iuel med Band

Vini Iuel synger en perlerække af amerikanske julesange og akkompagneres traditionen tro af sin julekvartet bestående af Morten Nordal, Chano Olskær, Guy Moscoso og Hans Mydtskov.