High Tea

VI HAR ALT UDSOLGT TIL HIGH TEA DEN 5. AUGUST

NÆSTE HIGH TEA AFHOLDES DEN 23. SEPTEMBER KL. 14.30

Vi glæder os til igen at afholde High Tea i Café Agnes H.

Konceptet er enkelt – vi fylder løbende hjemmelavede søde og salte delikatesser på buffeten og du kan vælge, om du vil have øko kaffe eller the til din High Tea.

I dagens anledning koster et glas kølig boblende cremant 70 kr.

Buffeten vil blandt andet byde på mini sandwiches med hjemmelavet pesto, røget laks, lufttørret skinke og du kan smage Café Agnes H´s hjemmebagte knækbrød, kommenskringer, boller, scones, hjemmelavet lemon curd med mere.

Afslut måltidet med de lækreste hjemmebagte kager, for eksempel citron snitter, chokolade brownies, Agnes H´s populære kringle m.v.

Pris: 150 kr. inklusive øko the eller kaffe

Bestil plads

Vi har et begrænset antal pladser, som sælges efter først-til-mølle princippet. Bestil plads gennem formularen på forsiden af www.cafeagnesh.dk eller på mail cafeagnesh@anexet.dk eller på telefon 60776031

Vi glæder os til at se jer.

OBS! JULE HIGH TEA I CAFÉ AGNES H SØNDAG DEN 16. DECEMBER KL. 14.30

Vi har nu sat dato på vores populære Jule High Tea. Søndag den 16. december kl. 14.30 kan du tage for dig fra et lækkert julebord med både salte og søde indslag. Thomas lader sig inspirere af gastronomiske juleindslag fra ind- og udland og det vil kunne smages på de forskellige delikatesser, som er indbegrebet af Jule High Tea.

OM TRADITIONEL AFTERNOON TEA OG HIGH TEA

Afternoon Tea

Eftermiddagsthe er en britisk madtradition, hvor man sætter sig og samles om the, sandwiches, scones og kage.

Da eftermiddagsthe blev moderne i begyndelsen af det 19. århundrede takket være hertuginde Anna af Bedford, var det ikke ment som en erstatning for middagsmåltidet, men snarere en måde at udfylde det lange mellemrum mellem frokost og middag på. Dengang blev aftensmaden typisk serveret så sent som klokken 20.

Siden har det moderne menneskes livsstil ændret sig og Afternoon Tea består i dag mere af små, lækre godbidder.

Med en travl hverdag er det for mange mennesker ikke længere muligt at tage en længere pause med fokus på sandwiches, scones og kager om eftermiddagen og derfor hører The traditionen i dag mere til i forbindelse med ferie og specielle lejligheder.

Traditionen er stadig klassisk britisk, og mange briter tager sig ind i mellem tid til at nyde det dejlige ritual i hyggelige engelske spisestuer, bare ikke dagligt.

Ritz i London er berømt for sin eftermiddags The, der er blevet så populær, at det er nødvendigt at bestille bord måneder i forvejen.

I Yorkshire finder man de berømte Bettys Tea Rooms, der stort set ikke har ændret sig siden de åbnede i 1919.
High Tea

Tilføjelsen af ordet “High” til udtrykket “High Tea” skelner mellem ”Afternoon Tea”, der indtages på lave, komfortable stole eller mens man slapper af i haven, mens ”High Tea” serveres ved bordet med deltagerne siddende på højryggede spisebordsstole.

High Tea udgør flere retter end kun the og kager og består af både salte og søde retter.

I dag kaldes aftenmåltidet i den engelske arbejderklasses husstande stadig “Tea”.

Café Agnes H

Anexet ved Lundsgaard Gods

Lundsgårdsvej 15

5300 Kerteminde

Mail cafeagnesh@anexet.dk

Telefon 60776031