HIGH TEA I CAFÉ AGNES H – NÆSTE GANG SØNDAG DEN 8. OKTOBER FRA KL. 14:30

HIGH TEA I CAFÉ AGNES H – næste gang søndag den 8. oktober fra kl. 14.30

Flere gange om året afholder vi Søndags High Tea arrangementer i Café Agnes H. For yderligere datoer se nederst på siden.

TRADITION

High Tea er oprindeligt en højt elsket engelsk tradition fra 1800-tallet bestående af et lækkert og fyldigt mellemmåltid med både salte og søde delikatesser.

Til Café Agnes H´s High Tea arrangementer kan du for eksempel sætte tænderne i gammeldags kommenskringler, scones med marmelade, lemon curd, hjemmebagte theboller med smør og ost, hjemmelavet knækbrød med husets pesto, lufttørret skinke, kokos toppe med ingefær og marcipan og diverse lækre kager. Alt er hjemmebagt og tilberedt med nænsom hånd af  Café Agnes H´s kagemester Thomas Kurek, hvis far Kaj var konditor og har videregivet mange gode råd, som efterfølges til punkt og prikke.

Du kan vælge the eller kaffe til din High Tea – det er også muligt at bestille et glas bobler. Afhængigt af vejr og årstid kan man vælge at sidde udendørs i Anexets smukke gårdanlæg.

PRIS

High Tea koster 150 kr. inklusive the eller økologisk kaffe. Et glas boblende cremant sælges i forbindelse med High Tea arrangementer for 50 kr. pr. glas

BESTIL PLADS

Du kan reservere plads til High Tea ved at kontakte Thomas på mail: cafeagnesh@anexet.dk.

Vil vil allerhelst kommunikere på email. I tilfælde af at det ikke er muligt, kan du kontakte os på telefon 60776031

Du kan reservere plads til High Tea ved at kontakte Thomas på mail: cafeagnesh@anexet.dk.

Vil vil allerhelst kommunikere på email, men i tilfælde af at det ikke er muligt, kan du kontakte os på telefon 60776031

 

Vi glæder os til at se dig

 

Café Agnes H

Anexet ved Lundsgaard Gods

Lundsgårdsvej 15

5300 Kerteminde

 

DATOER FOR HIGH TEA I 2017

7/5 – Brasiliansk Jazz og High Tea i Café Agnes H

2/7 – Sommer High Tea i Café Agnes H

8/10 – Efterårs High Tea i Café Agnes H

10/12 – Jule High Tea i Café Agnes H