SØNDAGS HIGH TEA I CAFÉ AGNES H DEN 5. AUGUST

NÆSTE HIGH TEA AFHOLDES DEN 5. AUGUST KL. 14.30

8. juli afholdt Café Agnes H endnu engang High Tea. Arrangementerne er populære og caféen var fyldt med glade gæster i alle aldre, som nød de lækre hjemmelavede delikatesser fra buffeten.

Thomas havde bagt boller, kommenskringler, scones, kringle, chokolade brownies med valnødder, mazariner og short bread til den store guldmedalje. I den salte afdeling havde han denne gang valgt at servere oste, laksesnitter, hjemmelavet ande rillette på hjemmebagt knækbrød, persille pesto med mandler.

VI AFHOLDER 3 GANGE SOMMER HIGH TEA

Kom med til Søndags High Tea i Café Agnes H i løbet af sommeren den 10. juni, 8. juli og den 5. august kl. 14.30

Her kan du smage Café Agnes H´s væld af hjemmelavede salte og søde småretter, hjemmebagte kager, tærter, knækbrød, lemon curd, kringler, boller, m.v. og drik kaffe eller the og et glas bobler til.

Konceptet er enkelt – vi fylder løbende hjemmelavede delikatesser på buffeten, hvor der både vil være salte og søde indslag.

Du kan vælge om du vil have øko kaffe eller the til din High Tea og i dagens anledning koster et glas kølig boblende cremant 50 kr.

Pris: 150 kr. inklusive øko the eller kaffe

Bestil plads

Vi har et begrænset antal pladser, som sælges efter først-til-mølle princippet. Bestil plads gennem formularen på forsiden af www.cafeagnesh.dk eller på mail cafeagnesh@anexet.dk eller på telefon 60776031

Vi glæder os til at se jer.

Fuldt hus og glade gæster til Søndags High Tea i Café Agnes H den 18. marts 2018

Hvad er Afternoon Tea?

Eftermiddagsthe er en britisk madtradition, hvor man sætter sig og samles om the, sandwiches, scones og kage.

Da eftermiddagsthe blev moderne i begyndelsen af ​​det 19. århundrede takket være Anna, hertuginde af ​​Bedford, var det aldrig meningen at erstatte middagsmåltidet, men snarere at udfylde det lange mellemrum mellem frokost og middag. Dengang blev aftensmaden typisk serveret så sent som klokken 8 om aftenen. Siden har også den engelske livsstil ændret sig og Afternoon Tea består nu mere af små, lækre godbidder.

Med en fortravlet hverdag er det for mange mennesker ikke længere muligt at tage en længere pause med fokus på sandwiches, scones og kager om eftermiddagen og derfor hører The traditionen i dag mere til i forbindelse med ferie og specielle lejligheder.

Traditionen er stadig yderst britisk, og mange briter tager sig ind i mellem tid til at sidde og nyde det herligste og helt særlige ritual i hyggelige engelske spisestuer, bare ikke dagligt. Ritz i London er berømt for sin eftermiddags The og har så høj efterspørgsel, at det er nødvendigt at bestille bord måneder i forvejen.

I Yorkshire finder man de berømte Bettys Tea Rooms, der stort set ikke har ændret sig siden de åbnede i 1919.

Hvad er High Tea?

Tilføjelsen af ​​ordet “High” til udtrykket “High Tea” skelner mellem ”Afternoon Tea”, der traditionelt serveres på lave, komfortable stole eller mens man slapper af i haven, mens ”High Tea” serveres ved bordet med deltagerne siddende på højryggede spisebordsstole.

High Tea udgør væsentligt flere retter end kun the og kager og består af både salte og søde retter.

I dag kaldes aftenmåltidet i den engelske arbejderklasses husstande stadig “Tea”.

Café Agnes H

Anexet ved Lundsgaard Gods

Lundsgårdsvej 15

5300 Kerteminde

Mail cafeagnesh@anexet.dk

Telefon 60776031