FREDAGS FOLKEKØKKEN I CAFÉ AGNES H – Åbner igen den 15. februar 2019 fra kl. 17.30

TAK FOR I ÅR – GOD JUL OG GODT NYTÅR

Café Agnes H åbner igen den 15. februar 2019 med Fredags Folkekøkken fra kl. 17.30

Lørdag den 16. februar afholder vi i samarbejde med Gastro Week italiensk inspireret Lørdags Middag med en lækker 3-retters menu. Du kan købe billet her:

https://nembillet.dk/47829/Caf_Agnes_H

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for i år til alle vores dejlige gæster. I har været med til at give Café Agnes H et inspirerende år og vi er meget glade for alle de gode aftener og eftermiddage, vi har haft i jeres selskab.

Vi planlægger nye aktiviteter i Café Agnes H i 2019, dem glæder vi os til at præsentere for jer til februar, hvor vi igen åbner med Fredags Folkekøkken den 15. februar og derefter hver fredag.

I ønskes allesammen en god jul og et fantastisk nytår.

Mange kærlige hilsener

Café Agnes H

MADEN

Maden i Café Agnes H er aromatisk og smager af noget, men er ikke stærk. Chili elskere kan selv dosere styrken ved at forsyne sig med vores hjemmelavede chili olie lavet på chilier fra Lundsgaard.

BESTIL PLADS

Café Agnes H´s fredags Folkekøkken har et begrænset antal pladser og vi har ofte fuldt hus. Derfor er det en god idé at reservere plads.

Vi vil helst have bestillinger på mail: cafeagnesh@anexet.dk eller gennem bestillings formularen på forsiden af www.cafeagnesh.dk

Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, kan du ringe til Thomas på telefon 60776031

BETALING 

I Café Agnes H kan du betale med MobilePay eller kontanter.

 

Vi glæder os til at se jer

 

Café Agnes H

Anexet ved Lundsgaard Gods

Lundsgårdsvej 15

5300 Kerteminde

www.cafeagnesh.dk

 

MENUER

Vi er vilde med både asiatisk, dansk og europæisk mad og gør os umage for konstant at variere udbuddet. Vi giver altid maden et personligt præg og bruger så mange økologiske ingredienser som muligt. Maden er ofte aromatisk, men ikke stærk. Nogle gæster er vilde med chili og til dem står der et stort glas med hjemmelavet chiliolie, som de selv kan dosere.

VEGETARER

Vi har en idé om at vores salater, brød og tilbehør skal være interessant nok til at kødretterne fungerer som tilbehør. Vi synes ikke det er besværligt at lave interessant mad til vegetarer – tværtimod gør vi en indsats for konstant at udvikle på vegetar retter. Vi vil gerne vide på forhånd, at du foretrækker et vegetarisk måltid, du kan skrive det i bestillingsformularen, når du bestiller plads.

DESSERTER

Agnes H´s desserter er hjemmelavede og serveres ofte i glas. Vi er glade for citronfromage, chokolademousse, gammeldags æblekage med flødeskum, trifli, hjemmelavet is m.v. I desserterne bruger vi ofte lokale råvarer fra Lundsgaard og omegn.

HJÆLPSOMME GÆSTER

Vi vil gerne kunne holde den lave pris på Fredags Folkekøkken og derfor er vi glade for gæster, som letter oprydningen ved at stille deres brugte service, bestik og glas på vores dertil egnede rullevogn i lokalet

DRIKKEVARER

Vi har et lille, men godt udvalg af vine til rimelige priser. Vi sælger kun vine, som vi selv kan lide og det samme gælder for et varierende udbud af special øl. Vi sælger også cremant, fadøl, sodavand og most

Vi tilbyder husets rød-, hvid- eller rosévin til 180 kr. pr. flaske. Andre vine koster 240 eller 300 kr.

KAFFE

Du kan selvfølgelig også købe en god kop kaffe i forskellige økologiske udgaver fra filterkaffe til latte, cortado eller cappuccino.

THE

Vi serverer også the og her kan du vælge mellem Earl Grey, grøn Bancha the eller Tiger Mint urte the.

SÆRLIGT

Priser for Café Agnes H´s Folkekøkken er et særligt tilbud, som kun gælder på fredage. Priser for spisning i forbindelse med selskaber og andre arrangementer i Anexet ved Lundsgaard Gods varierer.