Om Café Agnes H

Café Agnes H er en del af kulturhus Anexet ved Lundsgaard Gods, som åbnede i juni 2015. Siden da har vi haft mange glade gæster både til vores populære Fredags Folkekøkken aftener, som afvikles hver fredag året rundt med undtagelse af januar måned og til vores mange andre arrangementer.
Vi har valgt at opkalde vores café efter forfatteren Agnes Henningsen, mor til Poul Henningsen (PH). Hun er nemlig vokset op i forvalterboligen på Lundsgaard Gods og har beskrevet sin opvækst i erindringsværket ”Let Gang på Jorden”.
Café Agnes H bestyres af Thomas Kurek, som har en stor passion for mad fra alle verdenshjørner. Han tilbyder sine gæster et spændende udvalg af lækre retter, lækre sandwiches og kager med fokus på økologi og brug af lokale råvarer. Agnes H´s mad og bagværk er altid tilberedt med friske og nøje udvalgte råvarer og der bliver brugt masser af tid på tilberedningen.
I sommermånederne afholder vi blandt andet Søndags High Tea og brunch arrangementer og når Anexet afholder koncerter, udstillinger, talks, festivaler eller andet er det ofte også muligt at spise i Café Agnes H.
Den rustikke indretning med langborde i caféen indbyder til en afslappet og uformel stemning. Det er også muligt at sidde udendørs, når vejret er til det.
Du kan også se skiftende udstillinger i Café Agnes H – Flemming Quist Møller, ophavsmand til blandt andet Cykelmyggen Egon, Bennys Badekar m.fl. udstiller hele sommerperioden i år. Det er muligt at købe de udstillede værker samt art prints, postkort m.v. med Flemming Quist Møllers kunst.
Du kan også følge os på facebook www.facebook.com/cafeagnesh/
Vi glæder os til at se jer.