Fredags Folkekøkken i Café Agnes H – se menuen for den 15. marts her

FREDAGS FOLKEKØKKEN I CAFÉ AGNES H DEN 15. MARTS FRA KL. 17:30

På fredag har vi lækre thai inspirerede retter på menuen:

Hovedret 150 kr.: Kylling i grøn thai karry serveret i cremet kokos med små auberginer, limeblade og asiatiske urter

Dampede jasmin ris

Blandet grøn salat med frisk mango, kina radise, forårsløg og thai urter vendt i cremet hokkaido dressing

Sprød salat med spidskål, jordskokker og sukkerærter vendt i frisk vinaigrette dressing

Frisk thai agurkesalat med rødløg, ingefær og jordnødder

Hjemmebagt focaccia brød

Dessert 30 kr: Agnes H´s gammeldags æblekage med crunch og skum

MADEN

Maden i Café Agnes H er aromatisk og smager af noget, men er ikke stærk. Chili elskere kan selv dosere styrken ved at forsyne sig med vores hjemmelavede chili olie lavet på chilier fra Lundsgaard.

BESTIL PLADS

Café Agnes H´s fredags Folkekøkken har et begrænset antal pladser og vi har ofte fuldt hus. Derfor er det en god idé at reservere plads.

Vi vil helst have bestillinger på mail: cafeagnesh@anexet.dk eller gennem bestillings formularen på forsiden af www.cafeagnesh.dk

Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, kan du ringe til Thomas på telefon 60776031

BETALING 

I Café Agnes H kan du betale med MobilePay eller kontanter.

Vi glæder os til at se jer

Café Agnes H

Anexet ved Lundsgaard Gods

Lundsgårdsvej 15

5300 Kerteminde

www.cafeagnesh.dk

 
MENUER
Vi er vilde med både asiatisk, dansk og europæisk mad og gør os umage for konstant at variere udbuddet. Vi giver altid maden et personligt præg og bruger så mange økologiske ingredienser som muligt. Maden er ofte aromatisk, men ikke stærk. Nogle gæster er vilde med chili og til dem står der et stort glas med hjemmelavet chiliolie, som de selv kan dosere.
 
VEGETARER
Vi har en idé om at vores salater, brød og tilbehør skal være interessant nok til at kødretterne fungerer som tilbehør. Vi synes ikke det er besværligt at lave interessant mad til vegetarer – tværtimod gør vi en indsats for konstant at udvikle på vegetar retter. Vi vil gerne vide på forhånd, at du foretrækker et vegetarisk måltid, du kan skrive det i bestillingsformularen, når du bestiller plads.
 
DESSERTER
Agnes H´s desserter er hjemmelavede og serveres ofte i glas. Vi er glade for citronfromage, chokolademousse, gammeldags æblekage med flødeskum, trifli, hjemmelavet is m.v. I desserterne bruger vi ofte lokale råvarer fra Lundsgaard og omegn.
 
HJÆLPSOMME GÆSTER
Vi vil gerne kunne holde den lave pris på Fredags Folkekøkken og derfor er vi glade for gæster, som letter oprydningen ved at stille deres brugte service, bestik og glas på vores dertil egnede rullevogn i lokalet
 
DRIKKEVARER
Vi har et lille, men godt udvalg af vine til rimelige priser. Vi sælger kun vine, som vi selv kan lide og det samme gælder for et varierende udbud af special øl. Vi sælger også cremant, fadøl, sodavand og most
Vi tilbyder husets rød-, hvid- eller rosévin til 200 kr. pr. flaske. Andre vine koster 260 eller 320 kr.
 
KAFFE
Du kan selvfølgelig også købe en god kop kaffe i forskellige økologiske udgaver fra filterkaffe til latte, cortado eller cappuccino.
 
THE
Vi serverer også the og her kan du vælge mellem Earl Grey, grøn Bancha the eller Tiger Mint urte the.
 
SÆRLIGT
Priser for Café Agnes H´s Folkekøkken er et særligt tilbud, som kun gælder på fredage. Priser for spisning i forbindelse med selskaber og andre arrangementer i Anexet ved Lundsgaard Gods varierer.